Posturi etichetate cu ‘decorix.ro’

Cum imi administrez adresele in contul meu de utilizator decorix.ro?

Dupa ce v-ati logat, in panoul de administrare a contului dumneavoastra de utilizator puteti accesa sectiunea “Detalii facturare/adresa”. In cazul in care nu ati introdus, pana in acest moment, nici o alta adresa, va va fi afisat un formular in care va trebui sa completati cu informatiile de facturare, contact si adresa completa. Daca aveti deja o adresa de facturare/livrare introdusa, puteti sa o editati pe aceasta sau sa adaugati una noua, dand click pe butonul “Adauga adresa noua”. In formularul incarcat, veti putea opta pentru a desemna noua adresa drept adresa de facturare sau una de livrare a produselor. Dupa ce ati completat cu informatiile necesare, apasati pe butonul “Salveaza adresa” pentru a definitiva procesul.

Cum imi pot edita profilul decorix.ro?

Pentru a putea modifica informatiile aferente contului dumneavoastra decorix.ro , trebuie sa va logati. Imediat dupa ce v-ati logat cu succes, veti fi directionat catre panoul de administrare a contului decorix.ro. Din acesta, puteti sa adaugati/editati/stergeti informatii generale pentru cont, adrese de livrare si facturare, puteti sa vizualizati statusul comenzilor deja facute sau sa editati optiuni pentru newsletter, comentarii produse sau cuvinte cheie.

Care sunt termenii si conditiile de utilizare a site-ului decorix.ro?

Puteti citi termenii si conditiile de utilizare a site-ului decorix.ro la adresa
http://www.decorix.ro/termeni-si-conditii.html

Care este politica de confidentialitate decorix.ro?

Puteti citi intreaga politica de confidentialitate decorix.ro la adresa : http://www.decorix.ro/politica-de-confidentialitate.html.
Politica de confidentialitate decorix.ro este disponibila in engleza si in romana.

Ce categorii de produse comercializeaza decorix.ro?

Decorix.ro comercializeaza o gama variata de produse, incadrate in mai multe categorii: bucatarie, frumusete, interior, gradina, animale de companie, cadouri, bijuterii.

Cum ma pot abona la newsletterul decorix.ro?

Puteti sa va inscrieti la newsletterul decorix.ro introducand adresa de e-mail in caseta text NEWSLETTER de pe coloana din stanga a site-ului. Veti primi astfel saptamanal informatii despre toate noutatile si promotiile decorix.ro.

Cum pot vedea Noutatile decorix.ro?

Noutatile decorix.ro pot fi vizualizate pe site-ul www.decorix.ro la sectiunea”Oferte speciale” – “Noutati”. De asemenea, abonatii la newsletterul decorix.ro primesc saptamanal pe e-mail alerte cu ultimele noutati si promotii decorix.ro. Puteti sa va inscrieti la newsletterul decorix.ro introducand adresa de e-mail in caseta text NEWSLETTER de pe coloana din stanga a site-ului.

Cum pot cauta un produs din catalog pe site-ul www.decorix.ro?

Cea mai simpla modalitate de a cauta produsul din catalog pe care il doriti este sa intrati pe site, www.decorix.ro, si sa introduceti in dreapta sus codul NREF de referinta a produsului in casuta de Cautare. Apasati butonul Cauta pentru a obtine lista cu produsele corespunzatoare NREF-ului introdus.

Cum pot rasfoi online catalogul decorix.ro?

Catalogul nostru se poate citi si online, alegand optiunea de pe pagina de catalog a site-ului nostru, ” Vezi catalogul online”.

Cum pot contacta echipa decorix.ro prin intermediul e-mailului?

Adresa de e-mail decorix.ro este contact at decorix dot ro. Va asteptam cu intrebari si sugestii.