Posturi etichetate cu ‘magazin’

Cum pot vedea Noutatile decorix.ro?

Noutatile decorix.ro pot fi vizualizate pe site-ul www.decorix.ro la sectiunea”Oferte speciale” – “Noutati”. De asemenea, abonatii la newsletterul decorix.ro primesc saptamanal pe e-mail alerte cu ultimele noutati si promotii decorix.ro. Puteti sa va inscrieti la newsletterul decorix.ro introducand adresa de e-mail in caseta text NEWSLETTER de pe coloana din stanga a site-ului.

Ce pot face daca unul dintre produsele comandate si primite este defect?

Daca unul dintre produsele pe care le-ati primit este defect, el trebuie returnat in ambalajul original in termen de 14 zile si veti primi altul in schimb sau puteti opta sa primiti banii inapoi, in cazul in care nu il mai doriti sau produsul respectiv nu se mai gaseste in stocul decorix.ro sau al furnizorilor sai. Aceste optiuni le puteti discuta cu operatorul decorix.ro.

Exista un magazin fizic decorix.ro?

Momentan, decorix.ro functioneaza strict ca magazin online, neavand un magazin fizic sau un salon de prezentare. Cu toate acestea, puteti veni sa ridicati produsele dorite si comandate direct de la sediul nostru, dupa ce un operator Decorix va confirma existenta acestor produse pe stoc. Pentru orice informatie cu privire la produsele decorix.ro puteti sa ne contactati telefonic la 0735.547.714 sau 0720.003.326 (0720.00.DECO).