Posturi etichetate cu ‘Plasarea unei comenzi’

Cum se foloseste codul de pe cuponul de discount?

Adaugati in “Cosul de cumparaturi” produsele pe care doriti sa le comandati facand click pe optiunea “Adauga in cos” de pe pagina fiecarui produs ales. Sub lista de produse din “Cosul de cumparaturi”, in stanga jos, exista sectiunea intitulata “Cupoane de discount”. In sectiunea respectiva trebuie sa introduceti codul cuponului, in caseta alba, apoi sa faceti click pe butonu “Salveaza” din dreapta casetei. Veti primi un mesaj de confirmare a codului introdus si veti putea vedea afisata suma de plata cu discountul aplicat. Finalizati comanda facand click pe butonul “Trimite comada”.

Pentru exemplificare, urmariti imaginile de mai jos:

introducere_salvare_cod

mesaj_de_confirmare_cod

finalizarea_comenzii_cu_discount

Care sunt termenii si conditiile de utilizare a site-ului decorix.ro?

Puteti citi termenii si conditiile de utilizare a site-ului decorix.ro la adresa
http://www.decorix.ro/termeni-si-conditii.html

Care sunt conditiile generale de vanzare?

Puteti citi toate conditiile generale de vanzare decorix.ro la adresa :
http://www.decorix.ro/conditii-generale-de-vanzare.html

Cum pot cauta un produs din catalog pe site-ul www.decorix.ro?

Cea mai simpla modalitate de a cauta produsul din catalog pe care il doriti este sa intrati pe site, www.decorix.ro, si sa introduceti in dreapta sus codul NREF de referinta a produsului in casuta de Cautare. Apasati butonul Cauta pentru a obtine lista cu produsele corespunzatoare NREF-ului introdus.

Cum pot rasfoi online catalogul decorix.ro?

Catalogul nostru se poate citi si online, alegand optiunea de pe pagina de catalog a site-ului nostru, ” Vezi catalogul online”.

Cum pot comanda catalogul decorix.ro?

Daca doriti sa comandati cataloagele Decorix, trebuie sa intrati pe prima pagina a site-ului si sa faceti click pe optiunea “Primeste gratis catalogul de produse”. In pagina care se deschide, completati campurile cu datele dumneavoastra si apasati pe “Trimite”.

Tot din aceasta pagina puteti si sa vizualizati catalogul in varianta online.

Daca optez pentru a ridica produsele de la sediul decorix.ro, care este acesta?

In cazul in care optati pentru venirea la sediul Decorix, adresa este: Str. Cornelia nr. 13, sector 4, Bucuresti – in zona Parcului Carol. Puteti veni sa ridicati comanda, dupa ce un operator decorix.ro va confirma ca toate produsele dorite se gasesc pe stoc la sediul nostru.

Cum pot cauta online produsul dorit?

Pentru a putea gasi cat mai usor toate produsele care va intereseaza, decorix.ro va pune la dispozitie o optiune de cautare avansata. Casuta de cautare se gaseste in partea din dreapta-sus a site-ului. Completati in campul respectiv cuvintele cheie dorite, sau codul REF al produsului, si apasati pe butonul Cauta. Veti primi imediat o lista cu toate produsele decorix.ro relevante pentru cautarea dumneavoastra.

Daca doriti, puteti accesa cautarea avansata prin link-ul corespunzator. Aici, puteti alege sa cautati un produs dupa codul REF, nume, descriere, pret, producator si/sau material. Nu ezitati sa completati fiecare casuta relevanta, pentru a obtine rezultatele dorite.